Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Kā veicināt produktivitāti, izmantojot AOC mobilos, ar USB-C darbināmos monitorus

[Reklāmas materiāls]

Monitoru speciālists AOC demonstrē, cik viegli lietotāji var paaugstināt savu produktivitāti, izmantojot jauno, mobilo, ar USB-C darbināmo monitoru AOC I1601FWUX. Šis 15,6 collu IPS monitors ietver arī salokāmu ekrāna pārklājumu, ko iespējams lietot arī kā statīvu, salokot uz pusēm vai nu portreta, vai ainavas režīmā. Monitors tiek savienots un saņem signālu no videoinformācijas avota, izmantojot tikai vienu USB-C kabeli. Tāpēc iespējams veikt vienkāršu un ātru vairāku monitoru iestatīšanu bez kabeļu un savienotāju mudžekļa jebkur, kur jūs atrodaties. Izbaudiet otrā ekrāna priekšrocības ar AOC I1601FWUX, strādājot ārpus biroja.

Iztēlojieties, ka jums priekšā sešu stundu ilgs brauciens vilcienā vai garš lidojums, un, atrodoties ceļā, jūs strādājat, izmantojot klēpjdatoru. Arī tikšanās laikā jums ir pieejams tikai nelielais portatīvā datora ekrāns. Lai arī darbs ceļā ir populārs komandējumos, izmantotie monitori nespēj nodrošināt tādu produktivitāti, kādu nodrošina dators uz darba galda. Lielāki portatīvie datori mūsdienās ir aprīkoti ar 15,6 vai 17 collu monitoriem, un lielākā daļa jaunāko mobilo datoru ir aprīkoti ar vēl mazākiem monitoriem. Tāpēc visu izklājlapu un klienta e-pasta vēstuļu atvēršana, koda izstrāde tīmekļa pārlūkā vai priekšskatījumā, vai vairāku logu atvēršana blakus ir sarežģīta.
 
Risinājums ir vairāku monitoru iestatīšana. Te palīdzēs AOC ar USB-C pieslēdzamais monitors I1601FWUX. Tā Full HD 15,6 collu IPS ekrāns paplašinās jūsu horizontu un sniegs papildu ekrāna platību darbam. Divi ekrāni samazina laiku un enerģiju, kas tiek patērēta, pārslēdzoties starp programmām, piemēram, ar “Alt-Tab”. Ja uzdevuma veikšanai nepieciešams vienlaikus atvērt vairāku lietotņu logus, jūs varēsiet koncentrēties uz uzdevumu, un nepieciešamā informācija atradīsies turpat blakus. Jums nevajadzēs pastāvīgi minimizēt/maksimizēt vai pārslēgties starp uzdevumiem un programmām.
 
 
Dažos birojos katra darba vieta ir aprīkota tikai ar vienu monitoru, kas ir vienīgais monitors vai kas dublē portatīvā datora monitoru nozarēs, kurās lietotājiem jābūt īpaši mobiliem un jāstrādā arī ārpus darba vietas telpām. Ar I1601FWUX lietotāji arī ārpus biroja var izmantot otra monitora priekšrocības bez kabeļu mudžekļa un smagiem adapteriem, pateicoties I1601FWUX USB-C savienojumam. Atgriežoties birojā, papildu ekrāns ir pieejams, lai iestatītu vairākus monitorus.
 
Arī studentiem otrs, mobilais ekrāns piedāvās daudz jaunu iespēju. Daudz vieglāk būs, piemēram, sagatavot prezentācijas, padodot vai pagriežot AOC I1601FWUX pret saviem grupas biedriem, un jums nevajadzēs projektoru, kamēr runāsiet un pārskatīsiet slaidus.

Uzlabojiet savu produktivitāti, izmantojot AOC I1601FWUX

Stāsts par uzlabotu produktivitāti, ko sniedz AOC mobilie monitori, sākās ar DZH Phillips1, 18. lielāko grāmatvedības un konsultāciju uzņēmumu Sanfrancisko līča reģionā. Tas ir reģions ar daudziem augsta līmeņa, bagātiem klientiem, kuriem nepieciešami kompleksi grāmatvedības un audita pakalpojumi. DZH Phillips grāmatvedības eksperti bieži strādā kopā ar saviem klientiem, risinot finanšu problēmas, apmeklējot viņu birojus un veicot finanšu analīzi ārpus biroja.
 
DHZ Phillips ātri saprata, ka sapulču laikā vairāku monitoru trūkums bija acīmredzams. Pat jaunākās mobilās ierīces nepiedāvā pietiekamu ekrāna platību. Juridisko un finanšu dokumentu pārbaudes, izklājlapu analīze un finanšu pārskatu sagatavošana ir īpaši sarežģīta, ja darbam pieejams tikai viens monitors.
 
Pēc DZH Philips IT nodaļas ierosinājuma uzņēmums visiem darbiniekiem piešķīra AOC pārnēsājamos monitorus. Kevins Okonels, vecākais revīzijas projektu vadītājs DZH Philips, norādīja, ka šis lēmums paaugstināja uzņēmuma produktivitāti par 25%:
 
“Pasaulē, kurā pārvietošanās un attālināts darbs ir ierasts, lielākā daļa uzņēmumu varētu lieliski izmantot AOC monitoru sniegtās priekšrocības. Un to cena atbilst to vērtībai!”
 
AOC I1601FWUX piedāvā 15,6 collu IPS paneli, kas nodrošina dzīvīgas krāsas, platu skatīšanās leņķi, Full HD (1920 x 1080 pikseļi) izšķirtspēju, automātiskās sagāšanās funkciju, lai skatītos portreta vai ainavas režīmā, un ātru USB-C pieslēgumu, lai nodotu video un strāvas signālu vienlaikus.
 
AOC I1601FWUX ir pieejams par ražotāja ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 229 eiro.
 
Plašāka informācija par Philips monitoriem: www.philips.com/monitors