Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Atklājiet fotogrāfijas spēku ar Philips monitoriem

[Reklāmas materiāls]

19. augusts tiek atzīmēts kā pasaules fotogrāfijas diena, atzīstot fotogrāfijas spēju dot pozitīvu pienesumu pasaulei. Sapulcējot miljonus fotogrāfu kopā, šī tradīcija ik gadu vieno cilvēkus, vienlaicīgi bagātinot arī vietējās un globālās kopienas. Bet tā nav tikai viena diena: fotografēšana vēl nekad nav bijusi tik izplatīta un baudīta kā pēdējos gados. Tā ir tematiski neierobežota, kā arī nepārspēta savās iespējās momentā pārcelt skatītāju citviet; fotogrāfija runā universālā valodā, tā spēj mūs aizkustināt, iedvesmot un padarīt labākus.

Tā kā fotografēšanas rīki un procesi turpina pārsteigt ar aizvien labākiem attēliem, ko uzlabo aizvien jaudīgāka fotorediģēšanas programmatūra, visu līmeņu fotogrāfiem ir nepieciešami monitori, kas būtu viņu fotogrāfiju cienīgi. Jo īpaši displejiem ir jāpiedāvā izcila attēlu kvalitāte un krāsu reprodukcija, lai foto darbus varētu pilnībā izbaudīt. Vai jūs esat profesionāls fotogrāfs, vai amatieris, jums ir nepieciešams displejs, kas palīdzētu uztvert vissīkākās jūsu bilžu detaļas.
 
Philips jaudīgie monitori ir aprīkoti ar viedām inovācijām un jaunākās paaudzes vizuālajām tehnoloģijām, apvienojot izcilu attēlu kvalitāti ar viedām funkcijām, lai ļautu gan iesācējiem, gan profesionāliem fotogrāfiem no saviem attēliem iegūt maksimālu efektu. Ja esat fotogrāfs, šie Philips monitori varētu būt tieši tas, kas jums un jūsu kamerai ir vajadzīgs!
 

Philips 328E9FJAB

 
Philips 328E9F piemīt eleganta konstrukcija bez malām 3 pusēs, kas ļauj to izmantot paplašinātiem pielietojumiem, kombinācijā ar īpaši plato NTSC 102% un sRGB 122,6% krāsu gammu, kas dod vitālus, reālistiskus attēlus. Quad HD ekrāns padara attēlus īpaši dzidrus, savukārt tā ieliektā, slaidā 9.94 konstrukcija padara skatīšanos iegremdējošu.
 
Kad runa ir par izcilas kvalitātes attēliem, Philips 4K 272P7 un 328P6VJEB/00 piedāvā visu, kas nepieciešams mūsdienu fotogrāfam. Abi monitori ir aprīkoti ar Ultra Clear 4K izšķirtspēju, kas ļauj lietotājiem redzēt lielāku attēlu un visas tā detaļas. 272P7 modelim ir augsta snieguma 27” panelis, nodrošinot spilgtas krāsas, precīzas detaļas un uzlabotu skaidrību, savukārt 328P6VJEB/00 ir 32” Ultra HD displejs, kas aprīkots ar UltraWide-Color tehnoloģiju, sniedzot plašu krāsu spektru un padarot attēlu dzīvāku un dabiskāku.
 
Lietotājiem, kam rūp vide un kas meklē lielu displeju ar daudzām funkcijām, kas uzlabo ērtības un savienojamību, Philips 272B7QU ir īstā atbilde. Šis monitors ir aprīkots ar centrmezgla funkcijām, USB-C dokošanās funkciju. Pateicoties IPS displeja modernajām funkcijām, tas nodrošina dzidrus, CrystalClear Quad HD attēlus.
 
Vai fotogrāfija ir jūsu profesija, aizraušanās, hobijs vai visi trīs - Philips Monitors piedāvā visu, kas jums nepieciešams, lai iegūtu no saviem attēliem maksimālu efektu.
 
Plašāka informācija par Philips monitoriem: www.philips.com/monitors