Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Uzticama veiktspēja un pieejamība: Philips S-line un V-line ekrāni

[Reklāmas materiāls]

MMD, vadošais tehnoloģiju uzņēmums un Philips Monitors zīmola licences partneris, paplašina S7-line un V7-line produktu līnijas. Šīs produktu līnijas sniedz lieliskas vizuālās iespējas uzņēmumiem un mājās strādājošiem lietotājiem, kas ekrānus, kas veicina biznesa efektivitāti un ir cenu ziņā pieejami. V7 ir pamata produktu līnija, kas piedāvā visas būtiskākās funkcijas efektīvam darbam mājās, S7 savukārt ietver dažas papildu iespējas. S7 produktu līnija sastāvēs no divus 21,5 collu modeļiem un četrus 23,8 collu modeļiem. V7 produktu līnija piedāvā vēl lielākas izvēles iespējas: divus 21,5 collu modeļus, trim 23,8 collu modeļus un četrus 27 collu modeļus. Abu līniju modeļi aprīkoti ar tehnoloģijām, kas nodrošina acu labsajūtu ilgstošas ekrāna lietošanas laikā.

Kvalitāte, veiktspēja un izturība

Pārliecinoši un viegli lietojami S7-line un V7-line ekrāni piedāvā lielisku veiktspējas, funkciju un cenas pieejamības kombināciju. Šie ekrāni uzlabo ekrāna lietošanas pieredzi, darba efektivitāti un ir cenas ziņā pieejamāki gan tiem, kas strādā no mājām, gan valsts iestādēm un privātajiem uzņēmumiem. Sākot no zvanu centriem, skolām un bibliotēkām, beidzot ar valsts iestādēm un privātiem uzņēmumiem.

Abas ekrānu līnijas piedāvā dažādas inovācijas, kas atbilstu arī augstākās klases modeļiem. Pat no pirmā acu uzmetiena redzam, ka S7 ekrāni ir veidoti, lai atstātu iespaidu. Ekrānam ir slaida mala un statīvs, lakonisks dizains, un tas aizņem daudz mazāk vietas uz darba virsmas. Jaunāko ekrānu modeļiem gan S7, gan V7 līnijā uz trīs malām nav rāmja. Papildus elegantajam izskatam ekrāns ir piemērots lietotnēm, kam nepieciešami divi blakus ekrāni: savienojums starp ekrāniem ir gandrīz nemanāms, radot viena liela ekrāna iespaidu, kas ir lieliski piemērots salīdzināšanai un efektīvam darbam. Ar Full HD izšķirtspēju un platu skatīšanas leņķi ar IPS tehnoloģiju abu līniju ekrāni piedāvā skaidru un izteiksmīgu attēlu, pat skatoties no sāna. Ekrāna pozīcija pielāgojama maksimālam komfortam: S7-line statīvs ļauj mainīt ekrāna slīpumu, grozīt to un uzstādīt augstumu, nodrošinot piemērotāko leņķi. Visiem V-line ekrāniem iespējams mainīt slīpumu.

Lietotājiem draudzīgas funkcijas efektivitātei un labsajūtai

Gan S7-line, gan V7-line ekrāni izstrādāti intensīvai lietošanai. To piedāvātās funkcijas nodrošina lietotājiem efektīvu darbību tik ilgi, cik tas nepieciešams. Kā norādīja Artjoms Khomenko, MMD Philips Monitors Europe produktu menedžeris: “Šie ekrāni ietver daudz izcilu funkciju, lai padarītu ilgas darba stundas efektīvākas.”

Visi S7-line ekrāni aprīkoti ar inovatīvo SoftBlue LED tehnoloģiju. Pētījumi rāda, ka zilās gaismas stari no LED ekrāniem var ilgtermiņā ietekmēt redzi. SoftBlue ir ekrāna korpusā iebūvēta tehnoloģija, kas novērš zilās gaismas staru iedarbību. SoftBlue samazina kaitīgos zilās gaismas viļņus, neietekmējot krāsu vai attēlu. V7-line ekrāni aprīkoti ar līdzīgu tehnoloģiju – LowBlue gaismas režīmu. LowBlue gaismas režīms ir programmatūras risinājums, kas samazina kaitīgo LED zilo gaismu.

Citas lietotāja redzei draudzīgas funkcijas ir EasyRead (S7 un V7 līnijas), kas nodrošina lasīšanas iespēju, kas līdzinās teksta lasīšanai uz papīra un piemērota apjomīgu dokumentu lasīšanai, SmartContrast (S7 un V7 līnijas), kas automātiski pielāgo krāsas un fona gaismas intensitāti tai, kas attēlota uz ekrāna (optimālie uzstādījumi, piemēram, izklājlapai būtiski atšķiras no tiem, kas paredzēti video apskatīšanai).

Biznesa lietotāju ērtībām S7-line ekrāni ir aprīkoti ar papildu iespējām. Iebūvēti stereo skaļruņi nodrošina pilnvērtīgu multimediju pieredzi ar lielisku skaņu, kas īpaši piemērota, piemēram, video konferencēm. Flicker-Free tehnoloģija regulē gaišumu un samazina ņirboņu un nodrošina ērtāku skatīšanos.

Tehniskās specifikācijas: downloads.united.de

Kontaktpersona plašsaziņas līdzekļiem:

United communications GmbH
Pēters Zaidls (Peter Seidel) un Rita Rozenberga
Tālr.: +49 30 7890760
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Uzņēmuma kontaktpersona Eiropā:

MMD
Ivilina Boneva
Tālr.: +31 20 5046945
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Par MMD

Uzņēmums MMD pilnībā pieder sabiedrībai TPV, un tas tika dibināts 2009. gadā, izmantojot zīmola licences līgumu ar Philips. MMD visā pasaulē reklamē un pārdod tikai Philips zīmola LCD displejus. Apvienojot daudzsološo Philips zīmolu ar TPV displeju ražošanas pieredzi, MMD ātri un koncentrēti piedāvā tirgum inovatīvus produktus. MMD apkalpo Rietumeiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas tirgus no sava galvenā biroja Amsterdamā, savukārt vietējais birojs Prāgā apkalpo Austrumeiropas un NVS tirgu. Izmantojot lokālo pārdošanas komandu tīklu, MMD strādā ar visiem lielākajiem IT izplatītājiem un tālākpārdevējiem. Uzņēmuma izstrādes un attīstības centrs atrodas Taivānā. www.mmd-p.com.