Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Divi jauni AOC AGON spēļu monitori ar nemanāmu malu dizainu un 1800 mm liekumu

[Reklāmas materiāls]

Monitoru nozarē plaši atzītais ražotājs AOC papildina savu augstākās kvalitātes AGON spēļu monitoru sēriju ar diviem jauniem ieliekto monitoru modeļiem — 31,5 collu AG322QCX modeli ar QHD izšķirtspēju un 27 collu AG272FCX modeli ar Full HD izšķirtspēju. Abiem monitoriem ir ļoti mazs liekuma rādiuss (1800 mm), kas nodrošina izteiktāku klātbūtnes sajūtu. Monitora gandrīz neredzamās augšpuses un sānu malas — trīs nemanāmo malu dizains — ļauj spēlētājiem vēl vairāk koncentrēties uz spēlē notiekošo. Augstā 144 Hz atsvaidzināšanas intensitāte un AMD FreeSync tehnoloģija nodrošina netraucētu spēlēšanu bez attēla raustīšanās, pārrāvumiem un kustību izplūšanas. Papildus abos monitoros ir pieejamas visas labākās AGON ieliekto monitoru klāsta iespējas, tostarp dažādi spēļu režīmi un iestatījumi (kurus var ērti pielāgot ar komplektācijā iekļauto QuickSwitch papildtastatūru), austiņu turētājs, rokturis, ergonomikas regulēšanas opcijas un pielāgojams LED apgaismojums.

Netraucēta koncentrēšanās un klātbūtnes sajūta

Abi jaunie 16:9 proporcijas modeļi dažādo AOC AGON ieliekto monitoru klāstu ar diviem jauniem izmēriem. AOC AGON modelis AG322QCX piedāvā 31,5 collas (80 cm) lielu VA paneli ar QHD (2560 x 1440 pikseļu) izšķirtspēju, kas nodrošina neticami asu spēles grafiku. Modelim AG272FCX savukārt ir kompaktāks 27 collu (68,6 cm) VA ekrāns ar Full HD (1920 x 1080 pikseļu) izšķirtspēju. Abiem monitoriem ir līdz šim izteiktākais liekums AGON modeļu klāstā — tā rādiuss sasniedz 1800 mm. Tas nodrošina ļoti reālistisku klātbūtnes sajūtu spēlē, uzlabojot perspektīvas uztveri un novēršot attēla kropļojumu. Īpaši plānās augšpuses, kreisās un labās puses malas ir gandrīz nemanāmas un ļauj spēlētājiem pilnīgi nodoties spēles notikumiem.

Nepārspējama veiktspēja sāncensības spēlēs

Gan AG322QCX, gan AG272FCX monitoriem ir augsta atsvaidzināšanas intensitāte (144 Hz), kas novērš kustības izplūšanu un ļauj spēļu pasaulēm atdzīvoties plūstošā un asā grafikā visā spēles laikā, tostarp arī dinamiskās ainās. Abos monitoros pieejamais AMD FreeSync atbalsts, kas samazina attēla raustīšanos, pārrāvumus un ievades aiztures, nodrošina nevainojamu attēlu un labāku atbildes spēju. Spēlētāji, kas monitorā vēlas redzēt uzlabotu atbildes spēju, novērtēs AOC ievades samazinātās aiztures (Low Input Lag) režīma priekšrocības, kas pārspēj vairākuma citu monitoru iekšējās video apstrādes iespējas. Šajā režīmā spēlētāju ievadītās komandas ekrānā tiek izpildītas nekavējoties, kas spraigās sāncensību spēlēs sniedz priekšrocības. AOC ēnu pārvaldības (Shadow Control) funkcija rada labvēlīgākus apstākļus spēlēs, kurās ir ļoti tumšas attēla daļas. Šī funkcija apgaismo pārlieku tumšās daļas attēlā un aptumšo gaišās daļas, neietekmējot attēlu citās ekrāna daļās.

Visaptveroša dažādība un komforts

Spēļu režīmus un citus iestatījumus var ērti pārslēgt, izmantojot komplektācijā iekļauto AOC QuickSwitch papildtastatūru. Tā vietā, lai navigētu starp izvēlnēm, izmantojot monitora standarta pogas, spēlētāji var pielāgot attēlojuma iestatījumus atbilstīgi konkrētajai spēlei, izmantojot pirmās personas (FPS), sacensību, reāllaika stratēģijas (RTS) un pielāgojamo spēļu režīmu priekšiestatījumus.

Lai ilgstošu spēlēšanu padarītu ērtāku, abi jaunie monitori saudzē spēlētāju acis — šādu iespēju sniedz AOC mirgoņas likvidēšanas tehnoloģija, kas pasargā acis no noguruma, un AOC samazinātas intensitātes zilās gaismas (Low Blue Light) režīms, kas novērš potenciālus, kaitīgās zilās gaismas izraisītus redzes bojājumus, kuri var rasties ilgā laika posmā. Lai sekmētu veselībai labvēlīgas pozas ieņemšanu, AOC statīva Ergo Base augstumu, slīpumu un pavērsuma leņķi var pielāgot. Pārnēsāšanai paredzētais rokturis ļauj spēlētājiem ērtākā veidā nogādāt AGON monitoru vietā, kur norisināsies spēlēšana. Uz noliecamā austiņu turētāja var droši novietot austiņas atpūtas brīžos. Plašās savienojumu iespējas — HDMI, DisplayPort, VGA un USB 3.0 — ļauj AG322QCX un AG272FCX monitoriem pievienot ar dažādus ievades avotus un ierīces.

Elegants un unikāls stils

Askētisko trīs nemanāmo malu dizainu var papildināt ar abos jaunajos AGON modeļos iebūvēto LED apgaismojumu monitora aizmugurē un apakšējā malā. Apgaismojumam var iestatīt trīs krāsas (sarkanu, zaļu, zilu), kā arī trīs dažādus spilgtuma līmeņus, ļaujot monitora izskatu pielāgot katra spēlētāja vai tiešsaistes sporta komandas individuālajai gaume un preferencēm.

AOC AGON AG322QCX un AOC AGON AG272FCX modeļi būs pieejami 2017. gada maijā. Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena attiecīgi katram monitoram ir 599 € un 449 €. 

Par AOC

AOC ir viens no pasaules vadošajiem zīmoliem monitoru tirgū. Augstā kvalitāte, pirmās klases serviss, pievilcīgie kā arī videi draudzīgie, ergonomiskie un innovatīvie dizaini par saprātīgām cenām ir iemesls kādēļ arvien vairāk patērētāju un korporatīvo lēmumu pieņēmēju un izplatīšanas partneru uzticas AOC. AOC piedāvā ekrānus, kas apmierina plašu lietotāju spektru vai tas būtu profesionāliem nolūkiem, mājai, izklaidei vai spēļu izbaudīšanai. AOC ir TPV Technology Limited, pasaules lielākā LCD ražotāja filiāle.
www.aoc-europe.com