Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Reālāk par realitāti: AOC AGON UltraWide Curved spēļu monitors ar NVIDIA G-SYNC

[Reklāmas materiāls]

AOC AGON AG352UCG ir visreālistiskākās sajūtas sniedzošais displejs, kāds līdz šim piedāvāts AOC AGON augstākās klases spēļu monitoru sērijā. Ar īpaši mazu 2000 mm liekuma rādiusu tas “novieto” spēlētājus tieši notikumu centrā. NVIDIA G-SYNC tehnoloģija piešķir spēlēšanai nepārspēti vienmērīgu un atsaucīguma sajūtu, samazinot ekrāna nobīdi, attēla ķeršanos un ieejas signāla aizkavi. Un UltraWide QHD 3440 x 1440 pikseļu izšķirtspēja atdzīvina spēļu pasauli ar asu un detalizētu grafiku uz plata 35″ (88,9 cm) ekrāna. Gudras displeja programmas, kā AOC Shadow Control, un komfortabls aprīkojums, kā austiņu turētājs un rokturis, padara AG352UCG par ideālu izvēli e-sporta profesionāļiem; ir iespējams arī pielāgot monitora izskatu ar regulējamu krāsu LED apgaismojumu. Ergonomiskas regulēšanas opcijas un displeja tehnoloģijas redzes aizsardzībai arī sargā spēlētāju veselību.

Absolūts reālisms

AOC AGON AG352UCG ir aprīkots ar 35″ (88,9 cm) VA paneli ar UltraWide QHD 3440 x 1440 pikseļu izšķirtspēju, kas ļauj spēlētājiem gremdēties episkās spēļu pasaulēs ar perfekti asu un augsti detalizētu grafiku. 21:9 formāts piedāvā geimeriem plašu redzes lauku, kas ne tikai daudzās spēlēs dod priekšrocības, bet arī padara to spēlēšanas sajūtu reālistiskāku. Pēdējais efekts vēl vairāk tiek pastiprināts ar AG352UCG liekto ekrānu, kuram ir īpaši mazs 2000 mm rādiuss. Ieliektais displejs uzlabo skatītāja telpiskuma izjūtu, vienlaicīgi mazinot attēla kropļojumus, kas kopumā piešķir spēļu pasaulei vēl nepieredzētu reālisma līmeni. Mazais 2000 mm rādiuss padara ieliekumu un reālisma sajūtu vēl lielāku, salīdzinot ar lielāka rādiusa displejiem.

Spēlēšana bez traucējumiem

Papildus monitora lielajai 100 Hz atjaunošanās frekvencei NVIDIA G-SYNC modulis, kas ir iebūvēts AOC AGON AG352UCG monitorā, sinhronizē displeja atjaunošanās frekvenci ar saderīgas NVIDIA grafikas kartes grafisko procesoru. Šādā veidā ir praktiski neiespējama ekrāna nobīde, kā arī samazināta displeja ķeršanās un ieejas signāla aizkave. Rezultātā tiek iegūta īpaši kvalitatīva grafika un ļoti augsta monitora atsaucība spēlēšanas laikā; tā kā nav traucējumu, tad spēlētāji sportisti var savā profesijā sasniegt vairāk. NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) tehnoloģija ļauj spēlētājiem mazināt kustības izplūdumu un spokošanās efektus.

Ideāls komforts

Gan displeja iestatījumi, gan monitora statīvs piedāvā dažādas iespējas regulēt AOC AGON AG352UCG atbilstoši geimera individuālajām vajadzībām. Piemēram, AOC Shadow Control opcija izgaismo pārāk tumšus attēla apgabalus un aptumšo gaišus apgabalus, neietekmējot pārējās ekrāna daļas. Lai novērstu diskomfortu un nogurumu acīm ilgstošu e-sporta sacensību laikā, AOC Flicker-Free tehnoloģija regulē monitora gaišumu ar līdzstrāvas (DC) pretgaismojuma sistēmu, kas mazina mirgoņu. AOC Low Blue Light opcija arī samazina potenciāli kaitīgu īsviļņu zilo gaismu.

Lai arī spēlētāja poza nekaitētu veselībai, AG352UCG ir aprīkots ar izturīgu un ļoti ergonomisku statīvu AOC Ergo Base. Monitors piedāvā augstuma, sagāzuma un pagrieziena regulēšanu, kas ļauj geimeriem atrast ērtu pozīciju un novērst muguras sāpes. Ērts pārnēsājamais rokturis padara AG352UCG vieglāk pārnēsājamu uz LAN tusiņiem un pasākumiem, savukārt iebīdāms austiņu turētājs ļauj spēlētājam droši glabāt austiņas pārtraukumu laikā.

Individuāls stils

Papildus savai iespaidīgajai veiktspējai un komfortu uzlabojošam aprīkojumam, AOC AGON AG352UCG monitoram ir stilīgs, impozants dizains. Pat vēl labāk — monitora izskatu var pielāgot spēlētāja un e-sporta komandas individuālajai gaumei un izvēlēm: LED apgaismojums AG352UCG aizmugurē un uz apakšmalas ir iestatāms trīs krāsās (sarkanā, zaļā, zilā) un trīs dažādos spilgtuma līmeņos.

AOC AGON AG352UCG būs pieejams 2017. gada martā. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir € 899.

Plašāka informācija:

United communications GmbH
Rotherstr. 19
10245 Berlin
Peter Seidel, Rita Rozenberga
Tālr.: +49 30 789076 – 0
E-pasta adrese: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

vai

AOC International (Europe) B.V.
Prins Bernhardplein 200, 6th floor
1097 JB Amsterdam
Anna Stefańczyk
Tālr.: +31 20 5046950
E-pasta adrese: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.


Par AOC

AOC ir viens no pasaules vadošajiem zīmoliem monitoru tirgū. Augstā kvalitāte, pirmās klases serviss, pievilcīgie kā arī videi draudzīgie, ergonomiskie un innovatīvie dizaini par saprātīgām cenām ir iemesls kādēļ arvien vairāk patērētāju un korporatīvo lēmumu pieņēmēju un izplatīšanas partneru uzticas AOC. AOC piedāvā ekrānus, kas apmierina plašu lietotāju spektru vai tas būtu profesionāliem nolūkiem, mājai, izklaidei vai spēļu izbaudīšanai. AOC ir TPV Technology Limited, pasaules lielākā LCD ražotāja filiāle.
www.aoc-europe.com 

Brīvpieejas materiāls.