Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Jaunais 40 collu Philips monitors — lielākais 4K izliektais monitors tirgū

Vadošais tehnoloģiju uzņēmums un Philips monitoru zīmola licencēšanas partneris MMD paziņo par BDM4037UW — 40 collu Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD displeju ar MultiView funkciju. Šis ekrāns ir lielākais šobrīd tirgū pieejamais 4K izliektais datora monitors ar Ultra Wide Color tehnoloģiju, kas nodrošina plašāku krāsu spektru reālistiskam attēlam.  

Skaidri, krāsaini attēli

BDM4037UW displejs ir aprīkots ar augstas veiktspējas paneli, lai nodrošinātu UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspējas attēlus. Turklāt šis Philips displejs ietver mūsdienīgu vairāku domēnu vertikālās izlīdzināšanas tehnoloģiju, kas nodrošina ļoti lielus statisku kontrastu koeficientus īpaši spilgtiem un gaišiem attēliem. Pateicoties optimizētajai pikseļu pārvaldības tehnoloģijai, displejs nodrošina īpaši plašu 178/178 grādu skatīšanās leņķi.

Atbalstot plašāku krāsu gammu — 85 % no NTSC gammas pretstatā ierastajiem 72 % — Ultra Wide Color tehnoloģija rada reālistiskākus attēlus. Atšķirībā no uzlabojumiem, kas darbojas, mainot programmatūras iestatījumus, lai pielāgotu krāsu balansu, Ultra Wide Color ir aparatūras uzlabojums.

Paveiciet vairāk bez grūtībām

Uzņēmuma MMD Philips monitoru produktu menedžeris Eiropā Artjoms Homenko stāsta: „Mēs esam apņēmušies sniegt lietotājiem uzlabotu skatīšanās pieredzi. Jaunais modelis ar izliekto displeju, kurā apvienotas 4K un Ultra Wide Color tehnoloģijas, nodrošina lielisku dzidrumu un milzīgu telpu darbībai vairākuzdevumu režīmā. To atbalsta arī Philips MultiView funkcija.”

MultiView funkcija

MultiView funkcija ļauj vienā ekrānā parādīt logus no četriem dažādiem ievades avotiem — ikvienu no tiem Full HD izšķirtspējā. Attēlus var sakārtot divos dažādos režīmos: 1) režīmā „Attēls pie attēla”, kas noder izmantošanai vadības telpās vai vairāku ierīču, piemēram, piezīmjdatoru, izmantošanai līdzās, lai nodrošinātu produktīvāku sadarbību. Šajā režīmā ekrāns tiek sadalīts vairākos nodalījumos; 2) režīmā „Attēls attēlā”, piemēram, lai skatītu jaunumu plūsmu mazā lodziņā, kamēr strādājat pārējā ekrānā.

Lai novērstu mirgoņu un līdz ar to acu nogurumu, ko daži lietotāji var piedzīvot, izmantojot LED izgaismotus ekrānus, monitors ir aprīkots ar Philips Flicker-Free tehnoloģiju.
Ņemot vērā visu minēto, neatkarīgi no tā, vai esat prasīgs profesionālis, kuram ir nepieciešami ļoti detalizēti attēli datorizētās projektēšanas (CAD) risinājumiem vai kurš izmanto 3D grafiskās lietotnes, vai strādā ar milzīgām izklājlapām, šis monitors liks jūsu attēliem un grafikām „atdzīvoties”.

Jaunais Philips BDM4037UW displejs ir pieejams jau tagad. Tā ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 749 €.

Par MMD

Uzņēmums MMD pilnībā pieder sabiedrībai TPV, un tas tika dibināts 2009. gadā, izmantojot zīmola licences līgumu ar Philips. MMD visā pasaulē reklamē un pārdod tikai Philips zīmola LCD displejus. Apvienojot daudzsološo Philips zīmolu ar TPV displeju ražošanas pieredzi, MMD ātri un koncentrēti piedāvā tirgum inovatīvus produktus. MMD apkalpo Rietumeiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas tirgus no sava galvenā biroja Amsterdamā, savukārt vietējais birojs Prāgā apkalpo Austrumeiropas un NVS tirgu. Izmantojot lokālo pārdošanas komandu tīklu, MMD strādā ar visiem lielākajiem IT izplatītājiem un tālākpārdevējiem. Uzņēmuma izstrādes un attīstības centrs atrodas Taivānā. www.mmd-p.com.

Kontaktpersona plašsaziņas līdzekļiem:
United communications GmbH
Peter Seidel, Rita Rozenberga
Tālr.: +49 30 7890760
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Uzņēmuma kontaktpersona EMEA:
MMD
Ivilina Boneva
Tālr.: +31 20 5046945
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

Brīvpieejas materiāls.