Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Šauri ietvari un profesionālas funkcijas: AOC piesaka jaunu darba monitoru sēriju ar trīspusīgu nemanāmo malu dizainu

[Reklāmas materiāls]

Monitoru eksperts AOC ar jauno 90. sēriju piesaka piecus jaunus Pro-line monitorus. Šie monitori, kuru izmēri ir no 24 līdz 27 collām un kuri aprīkoti ar modernajiem IPS paneļiem ar plašu krāsu gammu, paredzēti darbam un prasīgiem datoru lietotājiem. Lietotāji novērtēs smalko trīspusīgo nemanāmo malu dizainu, lai nodrošinātu nevainojamus vairāku monitoru savienojumus. Acis aizsargājošās funkcijas AOC monitoros samazina diskomfortu lietotājiem, kas strādā garas darba stundas, un monitoru augstā energoefektivitāte ļauj samazināt izmaksas un lietotāju oglekļa emisiju ietekmi. Trīs no jaunajiem modeļiem ir aprīkoti arī ar ergonomisku un viegli uzstādāmu paliktni.

Pievilcīgs un funkcionāls dizains

Pieciem jaunajiem AOC darba monitoru portfeļa papildinājumiem pieejami divi izmēri: I2490VXQ un I2490PXQU ir 24 collu modeļi, bet I2790VQ, I2790PQU un Q2790PQU ir 27 collu modeļi. Šie monitori, kas dižojas ar trīspusīgu nemanāmo malu dizainu, ienesīs svaigas vēsmas uz lietotāju rakstāmgaldiem ar eleganto tumši pelēko paliktni un apakšējo malu. Pateicoties gandrīz nemanāmajām malām sānos, monitori ir lieliski piemēroti nevainojamiem vairāku monitoru savienojumiem. Divi vai pat vairāk savienoti monitori palielinās brīvās vietas lielumu uz rakstāmgalda, kas savukārt var palielināt produktivitāti. Izdevīgie I2490VXQ un I2790VQ modelis ir aprīkots ar vienkāršu paliktni, taču I2490PXQU, I2790PQU un Q2790PQU modelis ir aprīkots ar ergonomiski pielāgojamu paliktni, ko ar skrūvgriezi viegli var atvienot. Vairākas iespējas, kā 130 mm garuma pielāgošana, -5°/+25° slīpums, pagriešana 165°/+165° leņķī un rotācija 90° leņķī nodrošina ļoti lielu lietošanas komfortu, kas pielāgot katra lietotāja individuālajām vajadzībām.

Lieliski attēli no dažādiem avotiem

Visos 90. sērijas modeļos ir izmantoti moderni IPS paneļi, kas nodrošina plašu skata leņķi un augstu krāsu precizitāti. Šie monitori nodrošina krāsu precizitāti jebkurā skata leņķī (līdz pat 178°), jo to krāsu telpas pārklājums ir 100% sRGB un 90% NTSC. Nozīmīgākais modelis — Q2790PQU — aprīkots ar QHD paneli (2560 x 1440 pikseļi), kas vienlaicīgi var straumēt četrus 720p video. Pārējie četri modeļi aprīkoti ar Full HD paneļiem (1920 x 1080 pikseļi).

Dažādas ievades iespējas, ieskaitot DisplayPort, HDMI un VGA, ļauj savienot dažādus attēlu avotus, lai lietotājs varētu izbaudīt dažādos augstās kvalitātes paneļa vizuālā satura veidus. Arī iebūvētie skaļruņi nodrošina skaņu bez ārējām skaļruņu kārbām un kabeļiem, kas samazina nekārtību uz rakstāmgalda. Arī PQU/PXQU modeļi dižojas ar USB 3.0 centrmezglu ātrai un vienkāršai perifērijas ierīču pievienošanai, lai nebūtu jāložņā zem galda, lai aizsniegtu pašu personālo datoru.

Acis un vidi saudzējoši

90. sērijas modeļiem iestrādāts pazeminātas zilās gaismas režīms, kas pazemina kaitīgu zilo gaismu ar īsu viļņa garumu. Turklāt ņirboņas novēršanas funkcija regulē monitora spilgtumu ar līdzstrāvas sistēmu, nevis impulsu platuma modulāciju (IPM), kas samazina acu nogurumu un diskomfortu.

Jauno monitoru vides draudzīgumu pierāda arī vairāki energoefektivitātes sertifikāti, kā Energy Star, EPEAT un TCO. Turklāt E-saver programmatūra ļauj ekrānu pārslēgt zemas jaudas profilā, kad lietotājs nav pie ekrāna, bet Eco režīms ekrāna iestatījumus pielāgo dažādiem satura veidiem (teksts, internets, spēle, filma, sports), lai samazinātu enerģijas patēriņu. Citas ērtas funkcijas uz programmatūras bāzes ietver AOC Screen+, kas paredzēts darbvirsmas sadalīšanai dažādās rūtīs, kā arī i-Menu, kas nodrošina piekļuvi OSD iestatījumiem ar peli.

United communications GmbHPlašākai informācijai:

Rotherstr. 19
10245 Berlin
Peter Seidel vai Rita Rozenberga
Tel.: +49 307890760
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

vai

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Anna Stefańczyk
Tel.: +31 205046950
E- pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Par AOC

AOC ir pasaulē pazīstams vadošs zīmols datoru monitoru ražošanā. Augsta kvalitāte, pirmklasīgs serviss, patīkams dizains, kā arī videi draudzīgi un inovatīvi produkti par pieejamu cenu ir iemesli, kādēļ aizvien vairākpatērētāju un biznesa partneru pāriet uz AOC produkciju. Gan profesionālam, gan privātam lietotājam, izklaidei vai spēļu spēlēšanai — AOC piedāvā monitorus jebkurām prasībām. AOC ir TPV Technology Limited, pasaulē lielākā displeju ražotāja, meitasuzņēmums.
www.aoc-europe.com