Atklājumi.lv

e-žurnāls par zinātni, cilvēku un rītdienas tehnoloģijām

Interesentiem piedāvā iespēju izmēģināt Latvijā ražotus 3D printerus

Vakar, 17.maijā, Rīgā atvērta Mass Portal Showroom — vieta, kur jebkurš interesents var apskatīt un izmēģināt Latvijas pirmā 3D printeru ražotāja Mass Portal3D printerus un 3D printēšanas iespējas.

Mass Portal Showroom var iepazīties ar Mass Portal Pharaoh ED un Mass Portal Pharaoh XD sērijas 3D printeriem, 3D printēšanas programmatūru un pasaules vadošo 3D printēšanas materiālu ražotāju — Polymaker, Colorfabb, Verbatim, Taulman, NinjaTek — printēšanas materiāliem. Mass Portal Showroom ir vieta, kur iepazīties ar 3D printēšanas iespējām produktu izstrādei, izglītībai, ražošanai. Tā ir arī vieta, kur Mass Portal rīko apmācības un seminārus klientiem un 3D printēšanas interesentiem.

Mass Portal Showroom atrodas Rīgā, Pulka ielā 3/11, Rīgas Tehniskās Universitātes paspārnē darbojošā Latvijas Tehnoloģiskā centra telpās, kas ir renovētas cara laika armijas kazarmas. Mass Portal Showroom apmeklētājiem pieejams no 18. maija pēc iepriekšēja pieteikuma pa tālruni +371 26114922 vai epastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Mass Portal ir 2012.gadā dibināts Latvijas uzņēmums, kas izstrādā un ražo termoplastikātu 3D printerus, kas pasaulē pazīstami ar labāko printēšanas kvalitāti savā klasē. Latvijā ražotie Mass Portal 3D printeri šobrīd nopērkami jau 50 pasaules valstīs. Mass Portal Showroom atklāšana sakrīt ar Mass Portal 4.gadu jubileju.

Ance Betina
Public relation representative
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
+371 26 29 69 27

www.massportal.com

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.